Το τμήμα E-sports ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 με πρωτοβουλία του επιχειρηματία και φίλου της ομάδας, Κυριάκου Εμερζίδη, ο οποίος αποτέλεσε και τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος. Μάλιστα ο Πανδραμαϊκός ήταν η πρώτη ομάδα της Γ’ Εθνικής από τη Βόρεια Ελλάδα που μπήκε στον χώρο των E-sports.

Η αρχή δεν ήταν εύκολη καθώς η ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη από την πρώτη κιόλας σεζόν με μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας (Παναθηναϊκός, Α.Ε.Κ., Άρης) αλλά και της Κύπρου (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλων Λεμεσού).

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα πάντως, τα θετικά αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν, ενώ στην ακμή του το τμήμα διέθετε ομάδες σε 4 games και συγκεκριμένα σε e-football PES, FIFA, NBA 2K και Formula 1. Συνολικά τη διετία που το τμήμα ήταν ενεργό, διατηρούνταν σταθερά στις υψηλές θέσεις όπου και αν συμμετείχε ενώ κατάφερε να κερδίσει και τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε όλη αυτή την προσπάθεια, μαζί με τον κ. Εμερζίδη, ήταν οι Αχιλλέας Μπαχτσεβάνης (Manager), Θοδωρής Καραΐσκος (Assistant Manager), Νίκος Ιωαννίδης (social media -επιμέλεια γραφιστικών), Αχιλλέας Γιατρός & Τάσος Μπαχτσεβάνης (επιμέλεια LIVE μετάδοσης).

Το τμήμα E-sports κατάφερε να φέρει ξανά στην επιφάνεια το ιστορικό προσωνύμιο του Πανδραμαϊκού ”Λύκοι του Βορρά”, ενώ αγωνιζόταν την πρώτη σεζόν με σήμα το λύκο, που παρέπεμπε στο πρώτο σήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Έχοντας ως μότο το ”Vestigia Nulla Retrosum” (Ούτε ένα βήμα πίσω) όλοι οι συντελεστές του τμήματος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τον συνολικό απολογισμό της προσπάθειας τους να είναι άκρως θετικός.

Η λειτουργία του τμήματος έπαυσε οριστικά τον Ιούνιο του 2022 με την αποχώρηση του κ. Εμερζίδη από τον Πανδραμαϊκό.